Nice nice nice...

Genast när jag är framme vid Åbo märker jag att alla små klädbutiker såsom H&M, Gina Tricot, Aleksi 13 & Lindex har stängt kl 16:00. Jag blir irriterad men fortsätter in till Sokos för att kika på kläder. Fick skaffat några underkläder åt mig, tvättsvampar till ansikte och en ny pudervippa.
SUCK, här har jag stressat att åka med ett tidigare tåg för att slippa till Gina Tricot och H&M.. Och som om inte det redan var för mycket märkte jag att jag hade väldigt ont i halsen och hamnade snyta mig helatiden. GREAT, såklart blir jag flunssig när vi har provvecka på gång. Så nu sitter jag här i internate och dricker MASSOR med te och försöker tvinga mig att kunna råämnen på latinska. Denhär veckan börjar ju SUPER.
Här nedanför kan ni se på bilden ungefär hur jag ser ut idag..


tibax till åbo snart!

Måste gå och shoppa till Åbo idag, snart före jag far till Pargas. Skall snoka om jag hittar billiga uggs, mjukisbyxor och underkläder måste också köpas.
Håller på att packa som bäst. Sedan äter jag nån wok. Skall även läsa på produkt & råämnes provet som vi har imorgon. Känner på mig att de inte kommer att gå så bra! :s
Sees kanske senare. Mvh Betty!

vila i frid<3

Igår fick jag världens chockerande samtal när jag var på fest. Min gamla barndomsvän omkom i en bilolycka.. En så underbar människa med bra personlighet lämnade jorden.. Vila i frid<3
Allting händer mittiallt jag orkade inte mer. Jag måddes bara få släppa ut de. Mina underbara vänner förstod och tröstade mig. Fick mig samlad ihop igen efter att få sitta ensam en stund. Sedan fortsatte jag försöka festa mitt bästa för att jag inte ville förstöra kvällen för alla.

Det var en konstig kväll. Sonia slocknade typ 10 tiden, Ringo fick typ magsjuka och kräks helatiden och jag brister ihop. Väldigt onormalt. Nu känns det jätte tomt, men chocken är nästan över och jag försöker att inte tänka negativt på saken.
måste koncentrera mig på proven som kommer nästa vecka.

Godnatt//betty

Att göra då det inte finns något att göra..

STORSTÄDA & MÖBLERA OM!
Har storstädat och möblerat om tisammans med cessi! Mer utrymme och nu slipper jag den irriterande gatubelysningen som alltid stör mig på natten när jag brukade sova breve fönstret förr.

Men nu känns väggarna väldigt VITA så vi skulle borda skaffa en plansch där upp. Jag vill ha en "old hollywood" affisch ^^ får se om hon går med på det..

Cessi som datar + en gardin som riktigt just rasar ner. Nya möbleringen!

Torsdag... betyder snart hem!

Slutade redan klockan 12 idag. På morgonen från 8-10 masserade jag och efter det fixade jag ett reklamblad för vår salong Axxell Estetica. Och här ser nu ett slutresultat. Simpelt, enkelt och estetiskt.

Men nu skall jag ta och försöka läsa färdigt genom dina ögon. Senare idag blir der Hesburger tillsammans med Charre & Jamiina. Skall försöka hålla mig borta från datorn.

Bastikväll + snöbad

Kunddagen gick bra! Hade en kund som talade svenska. Lagade en fotvård och nyppade hennes ögonbryn. Hon hade Hallux Valgus, Hammartå, en liktorn OCH en massa förhårdnader som jag satt och försökte få bort i en timme med kniven.

Har just kommit från bastun & duschen. Var dessutom och SNÖBADA i värsta stormen idag med Charre & Jamiina, SKÖNT VAR DET IALLAFALL! Sedan "råkade" jag slänga fullt med snö på Jamiina när hon inte våga i efter att jag bokstavligen DÖK in i snön :D
Använde peeling och en chokladmask idag efter bastun också. OCH så hårinpackningen förståss i bastun.

Här kan ni se en bild när Charre slängde ner sig på ryggen i snön
ps. Där syns mina spår när jag dök in i snön före henne.


Men nu skall ja ta och applicera serum i håret och kankse se på nån mysig film!
Byebye


blivande åbobo hösten 2010?

Ja, ni läste rätt! Kommer antagligen att flytta med Jamiina till Åbo på hösten för att de skulle bli mycket lättare och typ billigare också! Vi hittade en 2as lägenhet som kostar 490€/månad och då var strömmen och vattnet inräknat också. Vilken dröm!
Sedan hittade jag en som jag tyckte om som kostar 480€/månad men då är bara strömmen inräknat. Vattnet betalar man 19€/månad.
Skulle vara så SKÖNT att flytta så att man får själv inreda och behöv inte bära alla sakerna hem & tibax.

Men nu borde jag fixa mig lite. Kom just ut från duschen och snart är det lunch så borde fa och äta också. Har kunddag idag så jag börjar först kl 13 och slutar 20. Sedan blir det bastu tillsammans med Jamiina.
Sees kanske även idag senare!

jaa i hela mitt liv har jag bärt klänningar..

Åååh, här sitter man nu och är sugen på lakrits..

Börjar imorgon först klockan 13:00 så jag får sova länge imorgon! (Y) fast det ändå inte går till så..
Borde fara ner och hänga upp mitt byk som antagligen är färdigt vid dehär lagret också..
Btw, råämnes provet flyttades till nästa måndag så nu kan ja läsa mer hemma på v-slute. Min inspiration till att läsa boken har blivit MOTI 0!


Råkade hitta dessa bilder då jag bläddrade igenom min USB sticka.. baby I was born fashion elr hur man nu sen skall tolka den klänningen ^^



Från 3 år till 16 år->

Tisdag

Har just skrivit provet om kundbetjäning& Försäljning, bra gick det! :)
Borde ännu sminka mig eftersom jag inte orkade före provet..


Dagens outfit
: ljusröd skjorta från Vero Moda,  Jeans från Gina Tricot, Scarf från H&M


Sees senare! Nu pyser jag iväg på 1h teori om massage and then på massage till salongen!

YÄKK, URKK

Har varit på onaturligt bra humör idag i klassen och uppmärksam på allt. Tycker om produkt & råämnes lära igen FAST vi måste kunna namnen på latinska och deras inverkan.Käkade även paprika idag, MUMS!



Idag mådde jag fruktansvärt dåligt så jag lade mig i sängen och SIMZALABIM, jag somnade i nån timme... :) så nu kommer jag antagligen att ha svårt att få sömn nu.
Har prov imorgon om kundbetjäning & försäljning, och läst lite. Men det är ändå ganska självklara saker så jag klarar väl det nog bra!

God natt alla bloggaren! Mvh BettyBeauty

dagens låt

Dagens "droglåt": Lady Gaga - Speechless

I can't believe how you looked at me
With your James Dean glossy eyes
In your tight jeans with your long hair
And your cigarette stained lies

Could we fix you if you broke?
And is your punch line just a joke?

I'll never talk again
Oh boy you've left me speechless
You've left me speechless, so speechless




back at nation once again

Nu är betty tibax till Pargas igen för att studera mera effektivare än nånsins! Kröhömm, får se hur det blir med den saken.. Borde ju läsa på prov men så sitter jag och ser på film IGEN. Just nu ser jag på The last house on the left. Jag vill ju inte precis förstöra ifall nån tänkt se den men, jag tycker den är ganska bra!
Imorgon så har jag skola från 8-16. Efter skolan skall jag dra iväg och dansa ZUMBA! Får se hur det går :)

Men nu skall jag fortsätta se på filmen och sedan gå och lägga mig. God natt alla bloggaren!


with love


filmtips!

Haloo bloggers!
Idag vaknade jag nångång klockan 9. Åt morgonmål och började se på en film. Jag valde filmen The Hautning in Connecticut. Det var just en sådan skräckfilm som jag tycker om. LÖNAR SIG ATT SE DEN NÅNGÅNG!
Den innehåller inte några seriemördaren utan mer om "det förflutna" och spöken, precis som jag gillar det!



Skall även idag vidare till pargas once again. Hoppas internetet funkar och är någolunda snabbt så att jag kan kika på film igen. Borde även läsa min bok Genom dina ögon färdigt när jag har lånat den från biblioteket. OCH så borde jag läsa lite på produkt& råämnes provet men de hinner man ju alltid senare med!

Ps. bloggar kanske senare ikväll beror på internetet dit!

gillar!

Igår hittade jag ett par ylle sockor som min farmor hade lagat klart åt mig. DOM ÄR SÅ SÖTA! och tjocka & varma för dendelen. Här kan ni se bild på dem. Lite dålig bild men endå. I just love them<3

De är lördag och betty sitter hemma, dricker saft & vatten, använder sin drog blistex OCH ser på PARANORMAL ACTIVITY.
jag gillar filmen fast den är lite skrämmande men intressant! Tyvärr har jag inte ännu sett hela utan håller på men tog en liten paus för att blogga.  :)   

Nästa veckuslutet bestämde vi med Hanna att hitta på något skoj. Våra idéer var antingen och bowla eller på bio.

ps. Sverige krysnningen är reserverad! GILLA STORT! Sees på båten v. 8!

blondin vs brunett? HJÄLP MIG!

Som vanligt så kommer jag alltid i dendär lilla perioden då jag vill ändra på mitt hår/ändra hårfrisyren.. Det har ungefär gått en månad sedan jag fixade mina hårförlängningar och nu börjar jag tröttna på samma frisyr helatiden. SÅ THE BIG QUESTION IS... BLOND OR BRUNETT?
Jag har så fastnat för idén att färga mitt hår men, vilket tycker ni att jag skall välja?


OR



VAD SKALL JAG GÖRA?

vem är din favorit?

ååh, jag kommer nog aldrig att tycka att disney prinsessorna är löjliga filmer. Skall idag se på beauty & the beast senare ikväll.
De har precis allt du kan önska dig en perfekt man, snygga kläder och vem skulle inte vilja vara en prinsessa för en dag? JAG STÄLLER GÄRNA UPP! :D


Själv tycker jag mest kanske om Belle, Askungen & Törnrosa. Vet inte varför men mest är det väl Belle som jag tycker mest om. Hon påminner kanske lite om mig när hon alltid läser på böcker och inte bryr sig om att världens snyggaste kille är efter henne. DÄRFÖR gillar jag henne så mycket eftersom hon mer ser på personligheten än utseendet.
Sedan förståss Törnrosa... hon har alltid varit så vacker i mina ögon. OCH jag gillar historien massor.
Orsaken varför jag antagligen gör det är för att det inte har kommit någon fortsättning av historien (alltså ny film) De skulle bara förstöra HELA storyn. Ungefär som Sex and the city, filmen var en katastrof och jag for genast hem och se på gamla avsnitt av sex and the city.



SÅ skulle jag hamna välja min favorit är det då Belle. Och sedan kankse törnrosa också!
Vilka är dina favorit disney prinsessor?


!

kundbetjäning nu!
hörs senare ikväll!

Det närmar sig

haloo alla bloggaren! Det blir en kort bloggning idag.
Idag har jag varit ledigt och gjort kompletteringsuppgifter. Den ena uppgiften var att berätta om torrborstning & kroppspeeling och skillnaden mellan dem ; vilket påminde mig att jag måste till bodyshop och köpa en torrborstningshanske åt mig. Den andra uppgiften var att göra kundprofiler.
Idag har jag även bara läst på genom dina ögon och jag måste säga att den faktiskt verkar lite intressant men så kom jag på att jag måste öva på proven tills nästa vecka också så jag kan inte sitta och läsa helatiden. Sedan bykade jag lite kläder och just nu sitter jag här och skall se på Sleeping Beauty.
GONATT BLOGGAREN! ps. hoppas internetet fungerar imron så jag skulle kunna göra en ordentlig blogg för engångsskull!

varför?!

Dagens film: it's complicated

Känns bara så deprimerande nu. Allting bara brister itu.. Jag vill inte mera. Jag orkar inte mera. Jag vill bara att alla ska vara glada, hoppas jag för mycket? - Visst jag kan inte gå runt och hoppas att alla skall vara nöjda och glada helatiden för att imellanåt har man sämre dagar, imellan bättre. Men snälla, lite gränser kan de väl finnas? ÅTMINSTONE när man är på fest!
Jag gillar visserligen att se på drama om man tänker på desperate housewives men i verkliga livet är det bara för mycket för mig. Allt för mycket drama på en fest. URKK! Tyvärr drar jag inte upp sånt här nu eftersom det kan vara lite för personligt men tänk iallafall på att de påverkar människorna runtom dig hur du beter dig på en fest.


Egentligen tycker jag att de skall bli skönt att åka tillbaka till Pargas idag. Slipper jag bort från denhär draman just nu iallafall. -.-




ps. Har någon några bra filmtips? meddela gärna!

I'm so excited!

AND I JUST CAN'T HIDE IT!

GOMORON LÖRDAG!

Godmorgon till alla tidiga bloggaren!
Kom just hem från Axus fest från Sjundeå. Kan säga att jag inte har haft så roligt på jätte länge! Pratade med gamla klasskamrater som man inte brukar se och om allvarliga saker imellanåt också. Ett stort speciellt tack till Ringo som underhöll alla! Och thanks guys för att ni så tycker om att lyfta på mig helatiden. (ni undrar säkert varför jag säger guys men jag var den enda tjejen där tillsist när min väninna for hem).
hoppas vi syns ännu igen och tar om det här. Nästa gång så kanske jag inte måste vara nykter :)

Idag är då TORSBORG mina planer! Men får se om jag är nykter där också, måste ju klara av min vita månad! Men nu skall jag fortsätta se på New moon.
bye bye bloggers!

()&#/T¤")¤/)!/#T#(/`?=)? @£$€{

Här sitter man nu och avskyr sin skola ännu mer. Tänk att dom inte skulle kunna tänka på att fixa vårt internet?! ARRGH! JAG VILL BORT DÄRIFRÅN SNART FÖREVIGT!
Idag hamnade vi även städa hela salongen och räkna hur många produkter o leta upp priset på dem och totala summan av de. STRESSIT och nu tyvärr är jag helt slut men borde laga mig till sjundeå och festa. MEN JAG ÄR JU SÅKLART NYKTER! :)
Även imorgon så är det fest i en lokal i svartå så jag skall laga mig dit också.
Dagens köp: en Kate Moss (tror den heter kate) parfym 30ml som kostade 30€. Doften är spännande, vild. Lite sådär mer mot "night" parfym. EXAKT vad jag var ute efter.
Fastnade även lite för Jessica Simpsons- fancy parfym. Nå jag far ju ändå på båten om ca 1 månad så då kanske jag skulle hitta billigare en parfym :)


Var tidigare i veckan och lånade Stephenie Meyers bok Genom dina ögon. Började idag och har typ läst 100 sidor. Boken är lite undelig så man måste koncentrera sig 100% när man läser den. Men jag är väldigt intresserad av att se hur den fortsätter. Skall lästa lite idag senare ;)

julafton igen!

Efter ett skönt jullov skall Betty tibaks till Åbolandsyrkes.. Förlåt efter nyårskiftet ändra det till Axxell. :(
Sitter och packar och märker att jag åtminstone kommer att ha 4 kassar med mig dit. Massor me kläder och olika smycken o sånt tar jag med nu dit. Urkk. JUST DET! Igår blev jag överlycklig när jag hittade mina gamla vinterskor från 2008? Ja iallafall så hade jag tappat bort dem (eller rättare sakt min underbara mamma hade stoppa dom nånstans) och så hittade jag dom igår. DET VAR SOM ATT FIRA JULAFTON IGEN!
Jag har desperat sökt efter liknande vinterskor iår men det finns bara låga kängor och som ni förstår så är jag ganska kort och vill se längre ut ibland så. Och om det funnits högklackat så är dom SKYhöga eller mer festskor. Så jag är så über glad att jag hittade dom såhär passlit! Dom har passlig högt och den där dekorationen jag så gillar :) Måste stoppa en bild nästa vecka när jag får digikameran tibax så att ni skall förstå. Visst det är kanske inne med kängorna nu men tyvärr är inte alla så långa och jag GILLAR högklackat så jag kan inte göra nånting åt de.
Igår så skidade jag även med min väninna Tesse på spånbanan. Det var faktiskt jätte roligt! Skulle kunna göra det idag igen men jag hinner tyvärr inte. Dessutom skall/skulle en annan kaveri ännu ha mig med på kaffe nånstans så får se hur det blir.
Som ni tyvärr förstår så är jag påväg till pargas igen. Det betyder att internetet är snigel långsamt och att jag inte kanske kommer att blogga lika effektivt som jag gjort på sistone. Fast jag kan inte lova något just nu. Kanske jag bara bloggar mer sen. Jag ska försöka mitt bästa!

Mvh. Betty

jag <3 städa idag

They can take tomorrow and the plans we made, they can take the music that wel never play, all
The broken dreams, take everything, just take it away, but they can never have yesterday, they
Can take the future that wel never know they can take the places that we said we will go, all
The broken dreams take everything, just take it away, but they can never have yesterday
Leona lewis - yesterday


Haloo alla bloggaren! UNDERLIGT NOG så älskar jag att städa idag. Vet ni varför? Jag har hittat en massa olika scarfar, mössor, vanttar som jag trodde jag tappat bort nångång eller slängt. Nu när man hittat dem tänker man inte bara på gamla goa minnen utan på nya möjligheter, nya outfits! Som sakt 2010 blir ett år med massor med assesoarer. At least I hope so. JAG skall iallafall försöka fast jag ständigt måste stå i salongen att endå använda på teori timmarna. Hittade även några gamla jeans som jag skulle kunna fixa till något plagg en topp eller väska maybe. Vi får nu se lite.
Idag har jag även packat och bykat så att inte allt är tills imron när det bär av till skolan igen. Skönt jullov måste jag ändå erkänna. NYTT ÅR, nya prestationer, nya jag. BTW. måste ta paus med att träna nu åtminstone armmuskler och benen, de går KNAPPT att röra på dom utan att det tar sjukt. Där är det sen igen, jag kan aldri tänja tillräcklit länge...
Skall kanske senare ännu och skrinna idag när de inte blev av igår endå. See you bloggaren! :)

miss american idol

Lyssnade idag på kelly clarkson- because of you och började minnas alla goa, bra american idols!
Mina favoriter som varit med i American Idol är: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, David Cook.
Gamla goa Idol vinnaren, de får mig riktigt att sakna American Idol.
Deras vissa låtar ger mig bara gåshud.

because of you - kelly clarkson


I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I will never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you

min första lista!


Namn
: Yvonne Irene Elisabeth Nyman
Kallas för
: Betty
Stjärntecken:
oxen
Höger eller vänsterhänt
: Jag är högerhänt
Piercingar: öronen
Tatueringar
: planerar en :)
Längd: 158cm
Skostorlek
: 36-37
Hårfärg: Blond
Fräknar:
Nej några få på sommaren endast
Motto
: "Äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man"
Kär
? I think so..
Önskar du att du bodde någon annanstans?
Njae, jag gillar att bo på landet
Tycker du att du är attraktiv?
Ja ibland
Dricker du?
Händer väl nångång på fester
Röker du?
nej
Vilket schampo använder du?
varierar oftast
Vilken parfym använder du? Christina Aguilera - inspire, DKNY
Vad är du rädd för?
Människor som säger att dom är besvikna på mig, att bli ensam, höja platser.
Gillar du att tvätta? Ja beror väl lite på.
Gillar du berg- och dalbanor
? ja älskar adrenalin kickar!

Senaste…
Filmen du hyrde?
någon skräck tror ja
Filmen du köpte?
twilight eller confession of a shopaholic
Låten du hörde
: Johnny Cash - hurt <3
Låten du laddade ner?
Mariah Carey - I want to know what love is
Personen du ringde?
Cessi
Personen som ringde dig
? Ludde
TV-program du såg?
Flashforward
Person du tänkte på?
många!

Favorit…
Låt:
Oj! väldigt många men mest sånadäna fartfyllda eller sedan väldigt vackra. The fray-heartless
Sak att göra: musik, sjunga, dansa, rita, umgås med vänner &festa
Sport:
dans, konståkning, jogging
Dryck
: vatten i alkoholväg-rekorderlin jordgubb&lime cider
Kläder
: svarta leggings och nån tunika.
Film:
New moon
Bil: vet inte ännu ;)
Serie: Desperate housewives, Sex and the city, flashforward

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
ja en av mina bästa vänner
Gråtit över en flicka?
ja
Ljugit för någon? Inte några större lögner
Varit i slagsmål?
Nej
Blivit arresterad?
Aldrig
Träffat någon från internet IRL?
Ja

Antal…
Gånger du varit kär?
kanske mera förtjust egentligen. 7 ggr?
Gånger ditt hjärta brustit? 2 ggr rejält
Hjärtan brustet på grund av dig? ja vill inte ens räkna alla
Tjejer du kysst?
mina närmaste vänner kanske
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?
10 kanske om inte mer
Gånger ditt namn varit med i tidningen
? Maybe 2 times

Senaste…
Boken du läste?
läser igen När jag hör din röst
Personen du fick e-mail av? fb
Personen du fick brev av?
räkning från skolan
Personen du fick sms av?
robban
Gången hela din familj åt middag tillsammans?
idag kanske
Saken du köpte?
handkräm, läppfett
Vad har du gjort idag? gjort halvvolter i snön o hoppa från taket.
Brukar du svära mycket?
nej min mor tolererar inte det :D
När stiger du upp på morgonen?
skolan 6:30 när det är ledigt sover ja så länge ja orkar
Vad har du på dig?
Joggingbyxor, en ljusblå tajt t-skjorta och yllesockor
Vad ska du göra ikväll
? Småningom och sova
Vad är du allergisk mot?
hmm. Lite mot katter
Var har du ont?
armmusklerna
Använder du hårspray?
Ja ibland
Kan du stå på händer?
Ja de kan jag
Håkan Hellström eller The Ark?
Håkan Hellström
Salt eller socker?
Beror på vad som smakar just då
Gillar du ketchup? Nej
Är du glad nu
? Ja de är jag! :)
Var du glad igår?
Ja
Vad dansar du till?
Varierande musik
Stockholm är… ?
En stad där jag möjligen skulle kunna fa och studera till
Göteborg är… ?
Aldrig varit dit
Kan du sjunga?
Ja väl. Iallafall tycker jag om att sjunga
Spaghetti eller makaroner?
spagetti
Land du vill besöka
? Australien, Nya Zeeland, Thailand, Japan m.m

konståkning

Åh jaa. När jag var i högstadiet sysslade jag med konståkning faktiskt. Höll på med det i kanske 3 och ett halvt år och jag lärde mig faktiskt massor! ;o tyvärr så är det inte likadant numer. Jag minns knappt en enda rörelse (lite nog kanske) men balansen är säkert lite rostig när man inte skrinnat på 2 år.
Anledningen till att jag dro upp detta ämne är mest för att jag idag hittade 3 par skrinnskor som är mina och alla passade på mig? -Då hamnade jag börja tänka att varför har jag skaffat nya helatiden? Tyvärr minns jag inte de.


Och hur jag minns när jag träffade min största idol inom konståkning. KIIRA KORPI. Hon utstrålar en sån skönhet på isen. Hennes ansikte är så perfekt! Hon är absolut finlands drottning på isen enligt mig fast det inte gått så bra för henne iår. Jag minns hennes uppträdande den dagen, och när hon skrev autografen på mitt papper... den hänger ännu också uppe på min vägg i mitt rum :)

Nu funderar jag nog på att fa ett varv till rinkken och skrinna ikväll. Skulle ju hjälpa mig nu när jag börjat med att träna mer så att man kanske skulle bli en aning smalare. :)

See you maybe later!

big problemo. skuld? eller annars bara otur? + en massa skratt!

Ni vet dendär känslan av att stå någon annan väldigt nära. Ni är inte tillsammans men ni har dendär speciella sambandet mellan varann som gör dig så lycklig. I mitt fall händer det oftast med alla killar.Tror det beror på att jag vuxit upp med 3 bröder och därför är jag lite "pojkflicka" fast jag ändå klär mig som en flicka. Med redan bl.a på musiksmak och allt så har jag oftast varit mer förtjust i killarnas musiksmak än tjejernas.



Vilket tillsist leder till att alla plötsligt tror att ni är ett par. Men ni ändå kan skratta bort det och säga "oh nejdå, vi står varann väldigt nära bara".
Men vad händer efter det? OM det går för långt, dina känslor förändras och plötsligt är du förälskad eller förtjust i en av dina bästa vänner? Hur förklarar du det till dem, eller låter du bli helt enkelt och tänker "ähh, de går ju om"..  Jag tänker själv på mina små förälskelser under högstadie tiden och får FLASHBACK! Senare kommer det bara fram till att "joo ni var båda förtjusta i varann den perioden" Well, tack så mycke för den informationen jag inte gör något med nu.
Efter nån vecka glömmer du ändå bort att det nånsin hänt och fortsätter med ditt eget liv..
Sedan har vi dendär andra saken att du lär känna någon och blir god vän med den och sedan kan du inte mer inleda något förhållande för att "ni är för goda vänner". Jiisus, såna olika problem det finns.
KÄNNER DU IGEN NÅGOT TILLFÄLLE DÄR DU OCKSÅ VARIT MED OM SAMMA SAK?

Men låt oss inte tänka på sånt som inte mer går att ändra på. Istället kan ni få höra världens mest ironiska, humoristiska sak jag hörde idag på morgonen.
Jag satt i mitt rum och läste När jag hör din röst skriven av Stephenie Meyer. Mittiallt hör jag röster från vardagsrummet något om en skola i åbo. bla bla. Mittiallt hör jag min storebrors röst och tänker ska han studera vid åbo? Mittiallt säger min mor "du kan ju ta en lägenhet tillsammans med din syster i Åbo så blir det inte så dyrt för nån av er, jätte bra idé!" Jag blev gapandes och innan jag hann göra något kommer min bror in i mitt rum "Jag kanske kommer med dig o studera till Åbo" och flinar...
Mina tankar börja snurra.. Jag och min bror som fyller 21 nästa månad, i samma bostad?! Det kan ju inte bara vara sant. Han som så tycker om att retas med mig och bråka med mig?! Tur så vet jag iallafall att han är mest ute på havet helatiden men ändå. Tillsist kunde jag inte hålla mig och började skratta! :D

btw, här är en ny bild på mig med min pannlugg som jag lovade. Inte den bästa eftersom den är tagen på en vild fest (som jag inte ens riktigt minns att någon tagit bild av mig där) MEN SÅNT BEHÖVER MAN INTE NOTERA! :)


THANK YOU!

Vart har all min inspiration mittiallt kommit just en vecka före skolan börjar? ;o
Har börjat rita massor igen och är helt nöjd med resultatet! Bilder torde komma upp lite senare. Måste igen skaffa batterin till digikameran..
Med tanke på att skolan börjar snart så blir det även lite stressigt för jag kommer att komma tillbaka till Pargas med ett otroligt slött internet. Nåväl vem vet, kanske ritningen blir mycket mer intensivare då.

Tyvärr fick jag sömn först inatt nångång halv 5. Har dagsrytmen helt upp åt pipan. Måste få den normalare ännu denna veckan. Eftersom jag sovde så länge idag så har jag tyvärr inte funderat på dedär med styling alls idag.. Kanske det kommer upp en annan dag DÅ kameran är i skick.



Charlotte, gifte sig med hennes advokat
Igår kikade jag på ett sex and the city avsnitt och började fundera. Har allt som händer faktiskt en mening?
Om man tänker på Charlotte som skiljde sig från sin man och träffade hennes advokat som hon sedan gifte sig med? Hon skulle aldrig ha träffat honom om hon inte skjilt sig och skaffat en bra advokat.
Livet underligaste frågor kommer nångång och slår en i huvudet. Sorgligt men sant!

Idéer TACK!

Fick en underlig inspiration att kanske styla mig imorgon till något roligt. Typ en kändis eller något..
NÅGRA FÖRSLAG? Bild kommer sen upp isåfall :)

Haloo alla bloggaren!

Förlåt så har jag inte skrivit någon blogg på länge eftersom jag.. Jaa-a har varit på fest och dagen efter är inte inspirationen så jätte hejssan!
Nyåret var great! Fast jag fira den hemma med släkten och familjen. Fick reda på en massa saker när dom var unga :D även från fredagen-söndag var mina småkusiner från Kotka hos oss tillsammans med deras urgulliga hund!
Så idag är mina planer att gå till byn (ca. 4km) till min farmor och träffa på henne och testa nån yllesocka som hon har gjort åt mig! :) I just love yllesockor!
Sådär ja, berättar mer en annangång. See you!

RSS 2.0