uups. PANNLUGG!

Såhär kan det också gå när man har tråkigt och sitter med en sax i handen och vill "refrescha" sitt utseende. Nu sitter alltså betty och ser ett par år yngre som ett litet barn igen med sin pannlugg. GREAT, hoppas den växer ut på 2 månader!


Det var den julen!

Julen är över, HURRA!
Förlåt, men jag tycker om julen nog, tills de blir väldigt stressit.
Nog med julen.. HAR NÅN NÅGRA IDEÈR VAD MAN KAN GÖRA NÄR MAN ÄR LEDIG?!
Har nu suttit länge hemma varje dag o int haft nånting att göra och det är inte roligt längre. Vill tillbaka till skolan! :(

jul jul strålande jul

Igår: igår paketerade jag in alla mina paket. I början så de ganska tråkiga ut (blev inte alls bra) men sedan efter en tid så ble dom jätte vackra :)

Dagen projekt blir att bygga ett pepparkakshus! Me helt mina egna planer och dekoreringar. Låter som en bra utmaning till mig! Sedan funderade jag även på att åka iväg med mina väninnor och åka pulka. Ibland måste man få vara ett barn helt enkelt. Nåväl,berättar mer ikväll o tar säkert en bild på hur huset blev.
trevli julstress ti alla!

home sweet home

Som sakt är "borta bra men hemma bäst" stämmer nog in på mig. Skall idag hem till min mor om ca 20 med bussen till åbo och sedan tåg.
Skall även pyssla med lite julklappar ännu också. Det finns ännu en som jag inte har köpt så måste skaffa den i åbo ida :)

TYVÄRR börjar inte mitt jullov ännu heller! Utan först nästa onsdag...
byebye readers!

lady gaga fashion

Ni har säkert alla sett hennes nya musicvideo till Bad romance. Nåväl, hon gjorde det igen! Hennes unika, ursnygga outfits har återigen fångat mina ögon. Därför bestämde jag mig för att snoka för att hitta en lady gaga outfit. Och nej, jag är ingen lady gaga freak fan.

Skor inspirerad av alexander mcqueen spring/summer collection, UNDERBARA!
Alexander Mcqueens collection


Lady Gagas skor.

Lady Gaga är inte bara och skapar en ny outfit. Hon har även en väldigt unik musik. Hon skapar sin egen lilla värld. Och vi alla blir bara mer och mer inspirerade av henne. GO GAGA!

Något annat som vi människor också har inspirerats av henne, hennes hårrosett, classic black sunglases. Och inte för att tala om hennes platina blonda långa hår och pannluggen! Såklart skall vi inte glömma bodyna som hon får till liv alltid med hjälp av olika bälten, smycken osv.



"MORE MORE FASHION BABY, WORK IT MOVE THAT BITCH IS CRAZY.
MORE MORE FASHION BABY, WORK IT I'M A FREAK BITCH BABY" -lady gaga-bad romance



fortsätt inspirera oss gaga!

De närmar sig!

haloo där ute i kylan!
betty är super glad. Livet ler helt enkelt! Har långt hår nu igen ;)
Måste börja stressa med julfest klänning & julklappar snart! YIKES! Fundera faktiskt på att köpa en gemensam till helafamiljen present. Det skulle bli billigare också! Fast och andra sidan vill jag också att mina bröder får nya kläder.. Svårt val faktiskt.
Iallafall så fundera jag lite på spikmattan som alla talar om nu förtiden- Fungerar den? Hur dyr? Passar det som julklapp?



Idag är det iallafall lucia, tyvärr så är alla mina vänner och ställer upp som lucia kandidat i år och jag missar det. Får bara se på alla bilder därefter sen. Även idag så snöar det, underbart! Kanske vi får en vitjul efterallt?
Förresten så hade jag en super mysig singstar kväll med alla gamla goa vänner på fredagen! Den var faktiskt lyckad kväll :) Kanske det ploppar upp bilder därifrån här på veckan :)

ps. Nya bilder kommer snart!betty, med långt hår. Obs! dålig bild

let it snow,let it snow, let it snow

Just när mitt hopp höll på att försvinna med att få lite snö så började det snöa idag. Visst lite mer åt slask hållet så de blir ju ingenting.. Igår var jag till skanssi i Åbo och *dregel* vilka underbara skor jag så o bianco footwear! Extremt passande nu just till julen! och med tanke på alla fester som kommer nu just :)
Dessa skor är ett par från bianco som jag gärna skulle använda på nyåret. För vad passar inte bättre på nyåre än silver,guld, massa glitter och svart?
Skor som gäller för mina ögon iår just nu är defenitivt de med mycket bling bling OCH låt oss inte glömma nitar! Passar super bra med nästan allt :)

Sedan är en butik som jag faktiskt avgudar; MODTEX. Deras kläder är utmärkta partykläder! En butik som faktiskt vet vad paljetter och glitter gör, it makes you look great and expensiv. Förståss är deras kläder inte så hemskt dyra faktiskt. Du kan hitta en tunika i metall silver för bara 26 €. Jag vet tyvärr inte deras hemsida(om dom nu råkar ha någon men) om du nångång är nånstans där det finns en MODTEX affär, gå in och snoka över alla deras underbara plagg. Jag garanterar att du kan hitta din perfekta partytopp där..

Idag: Vaknade jag kanske kl 10 men börjar först 13 med kundbetjäning så nu sitter jag då här och gör ingenting nästan. Senare ikväll blir det bastun som gäller och en hårinpackning!

OBS! bara 2 dagar kvar tills jag får hårförlängning! can't wait<3

helkroppsmassage och lucia övningar

Haloo där ute!
Tänkte först idag försova mig så hadd jag 20 min på mig att äta och fixa mig klar. Och när jag kom till skolan fick jag den underbara nyheten att vi har praktisk helkroppsmassage i salongen! Så där låg jag i nån timme och blev masserad. Inte är det helt fel på en måndag morgon!
sedan hadde vi efter lunchen lucia övningar, de gick som de gick (no comments) Därefter det var det två timmar teori om produktlära.
Nu sitter jag alltså här och funderar om jag borde läsa på provet tills imorgon men det går inte! genast när jag tar fram pappren så kan jag (tycker jag) allt och orkar inte.. VAR ÄR MIN INSPIRATION!
Nåväl, skall fortsätta lyssna på lite bad romance iställe nudå. SEE YAA!

Fredag, äntligen hemma

Money,money, money most be funny, that's the rich mans world!

Idag kom jag hem i säkerhet med cecilia, uno, jekku & robban. Tyvärr satt jag o cessi livrädda i bilen i karis när det var så halt. Men vi överlevde! Steg av vid hårsmedjan och gick in, lämnade väskan där och for på en kaffe till matkahuolton i karis. Där fick jag syn på Cedde (en gammal klasskompis) så jag sto och diskuterade några ord med honom tills jag frös ihjäl och bestämde mig för att jag åtminstone skulle in och dricka en kaffe, så han joinade. Sen kom hans buss så blev jag ensam på cafét tills min andra gamla klasskompis Tesse kom in mittiallt från ingenstans och kramade mig. Blev livrädd tiförst när nån kommer bakifrån och kramar en och du har ingen aning vem det är :D
Så vi satt och pratade i några minuter sedan måddes jag tillbaka till salongen och planera mina hårförlängningar :)
Skall och fixa dem nästa fredag! Vilket betyder att jag hamnar skippa en dag skoldag pga att det kommer att ta heladagen ungefär. Dessutom fick jag veta något annat väldigt komiskt men jag kanske berättar mer om det senare. JESS, I'm so excited!



soon, I will have longer HAIR!





Även idag har min mamma haft värsta julshoppningen OCH släpat med mig också. Så nu har jag även nya jullampor till mitt rum! skall försöka sätta upp dem imorgon och ta bild så får ni se.
Fick även skaffat hårinpackning & serum tillsist! Härligt!

That's all. Imorgon skall jag förresten på studentfest till borgå. Så måste piffa upp mig extra mycket imorgon :)

BTW! veckans låt: Ke$ha- tick tock, får inte nog av den. Hörde den för nån månad för första gången men nu måste man höra på den ibland. Därför är den utvald som veckans låt.

amazing race?

Först skall jag berätta vad som hänt: New moon, I love it! den var bättre än första filmen iallafall. Kan inte vänta tills nästa kommer :)
Idag var det faktiskt som värsta amazing race i skolan. Vi började kl 8 och klockan 10 sluta vi och fick till uppgift att ta bussen in till Åbo och gå till stockmann där vi fick ta reda på vilka produkter som säljs och vilka som är populärast osv. Pappret skall vi lämna in imorgon före klockan 10:00. Riktigt amazing race!
det var allt för idag. See you, imron hem till ingå<3

New moon!

Hey alla! Idag har vi hört på personen från Joe Blasco och deras make up är extremt BRA täckande! Får dessutom som gåva därifrån en foundation som dom skickar senare :)
Berätta jag dessutom att jag skall idag och se på nya twilight filmen, new moon?! Åker bussen in till åbo tisammans med cessi.
Kom just från tent om ansiktet, väldigt svårt prov :s nåväl, kanske jag slipper igenom. Skall även komma ihåg att ringa till min frisör idag och beställa tid. Men nu skall hon lyssna på lite Julen är här (och nej, inte dendär vanliga utan bassbross version)

RSS 2.0